Fotbolls EM nyheter

Sverige – Malta EM kval 7 juni 2019

Den 7 juni är det dags för matchen mellan Sverige – Malta. Det är det svenska landslaget som tar emot Malta på hemmaplan. Tre poäng är allt som gäller, men förutsättningarna hade onekligen kunnat vara bättre. Den solida mittbackskaptenen Andreas Granqvist missar troligtvis matchen och likaså gör hans kollega Victor Nilsson Lindelöf. I vanliga fall hade det varit en rejäl kris för Janne Anderssons landslag men ett lag som Malta ska naturligtvis besegras oavsett mittbackspar. Spela på EM kvalet hos Unibet

Sverige - Malta EM kval 7 juni 2019

Offensiva spelare i form

Det finns dock saker att glädjas åt på den offensiva fronten. Assistkungen Emil Forsberg har varit i strålande form i sitt klubblag Leipzig efter senaste landslagsamlingen. Sundsvallsonen har gjort poäng i nästan varje match och börjar så sakteliga visa prov på den form han hade under sin debutsäsong i Bundesliga. Efter turbulensen kring honom vid senaste samlingen lär han vara sugen att visa upp vad han kan. I gott slag är Forsberg vår bästa offensiva spelare och han kommer ha en viktig roll i att luckra upp ett lågt försvarande Malta. Snabbt passningsspel, vilja att utmana en mot en och löpningar bakom Maltas backlinje kommer vara avgörande för att få hål på dem. Där kommer Forsberg ha en nyckelroll.

Det har väl knappast heller undgått någon att Alexander Isak gått som tåget i holländska ligan. Säga vad man vill om den, men Alexander Isak har varit en av seriens bästa spelare sedan han anlände. Att hyllningarna från tränare och motspelare duggat lika tätt som målen har inte gjort hypen mindre. Isak gjorde som bekant sin första landslagssamling senast och visade då fina kvaliteter i båda sina inhopp.

Startelvor Sverige – Malta

Janne Andersson är inte en tränare som gör det oväntade. Startelvan lär med all sannolikhet inte innehålla några större överraskningar i EM kvalet. I Lindelöfs och Granqvist frånvaro lär de väntade ersättarna Filip Helander och Pontus Jansson gå in. Mikael Lustig till höger och Ludwig Augustinsson till vänster. Emil Forsberg kommer placeras till vänster och Victor Claesson till höger på mittfältet. Centralt lär Kristoffer Olsson få fortsatt förtroende och antagligen får han sällskap av Albin Ekdal.

På topp spelar antagligen Marcus Berg som vanligt och såvida inte Quaison är skadad lär Alexander Isak få börja på bänken.

Allt annat vinst är fiasko

Oavsett startelva är detta naturligtvis en match som ska vinnas med några bollar. Antagligen kommer vi se en matchbild där Malta försöker hålla nollan så länge som möjligt och ett Sverige som dominerar bollinnehavet. Ett rimligt resultat är ett Sverige so vinner med tre eller fyra mål.
Till Unibet

Allt om Sveriges EM kvalmatcher 2019

Här listar vi alla Sveriges EM kvalmatcher 2019 med datum och klockslag samt vilken TV kanal som sänder matchen. Sverige spelar i EMkvalgrupp F tillsammans med  Spanien, Norge, Rumänien, Malta och Färöarna

EM kvalmatcher 2019

EM kvalmatcher 2019

23 mars 2019 kl 18:00 Sverige – Rumänien matchen sänds i TV4/Cmore
26 mars 2019 kl 20:45 Norge – Sverige sänds i TV4/Cmore
7 juni 2019 kl 20:45 Sverige – Malta sänds i TV4/Cmore
10 juni 2019 kl 20:45 Spanien – Sverige  sänds i TV4/Cmore
5 september 2019 kl 20:45 Färöarna – Sverige sänds i TV4/Cmore
8 september 2019 kl 20:45 Sverige – Norge sänds i TV4/Cmore
12 oktober 2019 kl 20:45 Malta – Sverige sänds i TV4/Cmore
15 oktober 2019 kl 20:45 Sverige – Spanien sänds i TV4/Cmore
15 november 2019 kl 20:45 Rumänien – Sverige sänds i TV4/Cmore
18 november 2019 kl 20:45 Sverige – Färöarna  sänds i TV4/Cmore

TV4 och Cmore har alltså sändningsrättigheterna till Sveriges samtliga EM kvalmatcher 2019. Det kan dock visa sig att de säljer någon eller några av matcherna till Kanal 5 och Dplay. Men i skrivande stund är det TV4 som äger rättigheter till alla EM matcher.

Tv tider till EM 2020 är som i tidigare mästerskap fördelat mellan SVT och TV4.

Sveriges chanser i EM kvalet

Vilka är då Sveriges chanser i Em kvalet? Ja, man ska veta att det är två lag som går vidare direkt till EM via kvalet. Allt talar för att Spanien vinner gruppen och då handlar det om att bli tvåa i gruppen.

För Sveriges del innebär det att matcherna mot Norge och Rumänien blir extra viktiga då det är dem vi slåss med i första hand. Sett till tidigare kval och mästerskap är Sverige ett bättre landslag och bör dock kunna nå EM via detta kvalet. Kanske kan vi till och med utmana Spanien om förstaplatsen och då blir detta ett roligt EM kval!

Nyckelmatcher är som alltid att se till att vinna på hemmaplan och få med sig minst ett kryss på bortaplan. Och mot gruppens sämsta lag Färöarna och Malta gäller det att vinna med stora siffror.

Spela tryggt och säkert hos spelbolag med spellicens

Det är viktigt att man väljer att spela hos spelbolag med spellicens i Sverige. Alla dessa spelbolag som har licens har en lång rad regler att följa som gör det det bättre för oss som spelar på sport. Alla de spelbolagen som har en spellicens i Sverige står under Spelinspektionens kontroll. Det betyder att om de inte sköter sig blir de av med sin licens!

Att spela på sport och hästar i Sverige innebär inte längre att man måste spela hos Svenska Spel eller ATG. Nu har monopolet fallit och spellicenser är på plats. Detta gör det möjligt för oss som spelar att välja nya intressanta spelbolag där oddsen är bättre och därmed ger större vinster.

Betfair Tryggt och säkert spelbolag med spellicens

Bonusar hos spelbolag med licens

Det finns mängder med bra bettingsidor som går igenom bonusar hos spelbolag med licens. Betsmart.se listar alla spelbolag i Sverige som sökt och fått spellicens. Här ser man snabbt och enkelt vilka spelbolag man kan välja på samt vilken bonus man får som spelare. Man kan med fördel spela på flera spelbolag och med flera bonusar samtidigt.

En annan bra sida är Travbonusarna.se som fokuserar på de bonusar man får om man vill spela på trav. En del spelbolag har exklusiva bonusar som bara gäller på trav och galopp. Dessa bonusar hittar du där på ett lätt och överskådligt sätt.

Spela där oddset är högst

Att använda oddsbonusar och freebet är viktigt men att välja att spela där oddset är högst är ännu viktigare. Att välja att lägga sina spel hos det spelbolag som har högst odds på sitt spel är en långsiktigt vinnande strategi. Det är så vinnande spelare gör och det är en viktig del i att kunna vinna pengar på sportsbetting. Även möjligheten att kunna köpa och sälja odds hos oddsbörsen Betfair är ett sätt att kunna vinna pengar långsiktigt.

Spelbolag med bra odds på Fotbolls EM 2020

Flera spelbolag har redan nu bra odds på fotbolls EM 2020. Det är långt innan turneringen startar som man får de bästa oddsen på favoriterna. Det är nästan alltid så att favoriterna spelas hårt och då tvingas spelbolagen sänka oddsen på dem. Här skall vi kolla lite på vilka spelbolag som redan nu erbjuder odds på Fotbolls EM 2020

Spelbolag med bra odds på Fotbolls EM 2020

Rizk med bra odds på fotbolls EM 2020

Rizk är en relativt ny sportsbook som tidigare endast erbjöd casinospel. Med införandet av Risk sport och oddsbonus i sitt utbud finns nu mängder med bra kampanjer för oss spelare. Att odddsen är bra är givet då alla nya spelbolag tvingas till att ha extra höga odds för att kunna konkurrera som spelarna. Att spela på fotbolls EM 2020 hos Rizk är bra alternativ då oddsen är bra och utbudet redan nu är stort. Ett tips kan alltså vara att titta lite extra på oddsen hos favoriter som Frankrike och Tyskland då de kommer spelas ner till låga odds när turneringen startar. Till Rizk

Coolbet alltid med höga odds

En annan bettingsida som alltid erbjuder höga odds är Coolbet. Här har vi spelare en av de högsta återbetalningarna av alla spelbolag. Att spela på EM 2020 hos Coolbet är även det ett bra val. Förutom de höga oddsen finns här även en förmånlig oddsbonus att ta del av. Du kan spela på EM vinnare och bästa målskytt. En gissning är att VMs skyttekung Harry Kane kommer att spelas mycket på och där kan oddset sjunka inför turneringen. Till Coolbet

Bet365 med störst spelutbud på fotbolls EM 2020

Ett spelbolag som alltid har ett bra utbud av odds är Bet365. Här finns fler odds på EM 2020 än hos alla konkurrenter. Det finns med andra ord mycket att spela på. För den som har tid går det absolut att hitta förmånliga odds inte bara på favoriterna. Även hos Bet365 får nya spelare en bonus som gör det extra förmånligt att spela på EM 2020. Till Bet365

Spela på Sverige i VM till bästa odds

Just nu kan du spela på Sverige i VM till bästa odds hos Bethard. Du får hela 300 gånger pengarna om Sverige går hela vägen och vinner VM guld. Fotbolls VM i Ryssland startar ju den 14 juni med matchen Ryssland – Saudiarabien. Följ VM och heja fram Sverige till VM-Guld.

Spela på Sverige i VM till bästa odds

Spela på Sverige i VM

Hur ska då Sverige lyckas gå vidare och vinna hela vägen. Först får Sverige ta sig vidare från gruppen med Tyskland, Mexico och Sydkorea. Följande matcher spelar Sverige i VMs Grupp F:

Sveriges Matcher i VM
2018-06-18 14:00 Sverige – Sydkorea (Nishny Novgorod) sänds på tv av SVT och live stream hos SVTplay.
2018-06-23 20:00 Tyskland – Sverige (Sotji) sänds på tv av TV4 och livestream hos CMORE.
2018-06-27 16:00 Mexico – Sverige (Jekaterinenburg) sänds på tv av SVT och live stream hos SVTplay.

Slutspelet i Fotbolls VM

Om Sverige lyckas att ta sig vidare som etta eller tvåa i gruppen väntar en åttondelsfinal. Där möter Sverige vinnaren och tvåan i grupp E där Brasilien, Schweiz, Costa Rica och Serbien spelar.
Blir vi etta i gruppen möter vi tvåan i grupp E i St Petersburg den 3 juli kl 16:00. Skulle Sverige istället komma tvåa möter vi ettan i Grupp E den 2 juli i Samara kl 16:00.

Möjliga åttondelsfinaler:
2 juli: 16:00 Åttondelsfinal: 1E (Brasilien)–2F (Sverige) (Samara)(TV4)
3 juli: 16:00 Åttondelsfinal: 1F (Sverige)–2E (Scwheiz) (S:t Petersburg) (SVT)

Klarar vi detta hinder så väntar kvartsfinal enligt följande två utfall:

Möjliga kvartsfinaler:
6 juli: 20:00 Kvartsfinal: 1E/2F–1G/2H (Kazan) (TV4)
7 juli: 16:00 Kvartsfinal: 1F/2E–1H/2G (Samara) (TV4)

Vinner Sverige även denna matchen så väntar semifinaler enl följande:
10 juli: 20.00 Semifinal: 1A/2B/1C/2D–1E/2F/1G/2H (S:t Petersburg) (SVT)
11 juli: 20:00 Semifinal: 1F/2E/1H/2G–1B/2A/1D/2C (Moskva) (TV4)

Vinner Sverige även semifinalen väntar sedan VMfinal!
15 juli: 17.00 VM-Final (Moskva) (SVT)

I finalen kan allt hända och totalt är det 7 matcher som man behöver vinnas för att ta ett VM-Guld. Tror du på detta scenario ska du spela på Sverige i VM till bästa odds 300 gånger pengarna hos
Bethard