Fotbolls EM nyheter

Kommer Zlatan spela EM i Fotboll?

Det är många som undrar detta: Kommer Zlatan spela EM i Fotboll? Förbundskapten Janne Andersson har svarat kryptiskt på frågan när den har kommit upp. Men hur troligt är det att Zlatan vill spela ett sista mästerskap? Han blir inte yngre men presterar fortfarande på den absoluta världstoppen.

En fingervisning om hur det blir får vi veta inför matcherna mot Georgien i VM-kvalet den 25 mars och Kosovomatchen den 28 mars 2021. Detta är de sista två landskamperna innan sommarens stora EM mästerskap.

Kommer Zlatan spela EM i Fotboll?

Betta på att Zlatan spelar i EM

Går det att betta på om Zlatan spelar i Fotbolls EM. Svaret är ja och det är hos Unibet du just nu hittar oddset på om Zlatan kommer med i Sveriges EM-Trupp

  • Unibet ger dig just nu 1,72 i odds på att Zlatan tas ut i EM-Truppen vilket får ses som ganska lågt. En stor sannolikhet att vi återigen får se Zlatan i landslaget.

Den 16 mars kommer Janne Andersson att meddela truppen till VM-kvalet och finns Zlatan med i denna trupp så är chansen mycket stor att han spelar i EM2021.

Spela på EM hos Unibet

Unibet har ett mycket stort utbud redan nu när du vill spela på EM. Inte bara att Zlatan kommer spela i Em utan du kan få vinnarodds på hela turneringen. Spela på bästa målskytt med mera. Det finns även odds redan nu på Sveriges matcher i EM.

Sverige spelar tre gruppspelsmatcher enligt följande schema:

14 juni Spanien – Sverige kl 20.45 spelas på Estadio San Mamés (Spanien)
18 juni Sverige – Slovakien kl 15.00
spelas på Aviva Stadium (Irland)
23 juni Sverige – Polen kl 18.00
spelas på Aviva Stadium (Irland)

Nya kunder till Unibet får just nu 100 kr i välkomstbonus. Du kan själv välja om du vill ta bonusen på sport, casino eller poker. Oavsett så är bonusen max 100 kr pga regeringens restriktioner pga corona. Detta beräknas gälla ända fram till den 30 juni 2021. Till Unibet och välj bonus

Så spelas Sveriges EM matcher 2021

Så spelas Sveriges EM matcher 2021 med Tv tid samt info om alla tre gruppspelsmatcherna i EM slutspelet 2021.

Så spelas Sveriges EM matcher 2021

Sveriges EM matcher 2021

Detta är det tre EM matcher som Sverige är garanterade att spela i EM 2021:

14 juni Sverige – Spanien kl 20.45 spelas på Estadio San Mamés (Spanien)
18 juni Sverige – Slovakien kl 15.00 spelas på Aviva Stadium (Irland)
23 juni Sverige – Polen kl 18.00 spelas på Aviva Stadium (Irland)

Detta är alltså de nya speldatum som matcherna har fått efter att EM blivit framflyttat ett helt år på grund av covid-19. Planen är fortfarande att genomföra Em på flera olika platser, men detta kan komma att ändras.

Odds på matcherna finns hos Unibet

Sverige – Spanien

Inledande matchen i EM är matchen Sverige – Spanien som spelas den 14 juni kl 20.45 och är planerad att spelas i Spanien. Matchen TV sänds av SVT och visas via gratis livestreaming av SVTPlay kl 20.45.

Detta är vår svåraste match i EM slutspelet och vi tror att Janne Andersson väljer att spela defensivt och hoppas på ett kryss!

Sverige – Slovakien

Sveriges andra match i EM 2021 och den spelas den 18 juni kl 15.00 på i Dublin, Irland. Även denna matchen sänds i TV av SVT och visas via gratis livestreaming av SVTPlay.

Detta är måstematchen i EM slutspelet 2021. Här är det enbart seger som gäller. Men det blir inte lätt då Slovakien visade fin form i playoffspelet till EM.

Sverige – Polen

Sveriges tredje match i EM och den spelas den 23 juni kl 18.00 och även den spelas i Dublin. Denna matchen sänds i TV av TV4 och visas via livestreaming av CMORE.

Även matchen mot Polen kommer att vara viktig, men om vi har gjort bra resultat i de inledande två matcherna kanske Janne kan vila några spelare till resternade matcher. Vi får se!

Värt att notera är att innan EM startar kommer Sverige ha startat VM kvalet 2022.

Läs mer om Fotbolls EM direkt på vår startsida Fotbollem.se

Sverige – Frankrike i Nations League 5/9 2020

Sverige – Frankrike möts i Nations League den 5/9 2020 på Friends Arena. Matchen startar kl 20.45 och visas i TV4 samt via livestream av CMORE. Här hittar ni all viktig info om matchen.

Bäst bonus på matchen har Tipwin, med 100% upp till 1000 kr till nya spelare.

Sverige - Frankrike i Nations League 5/9 2020

Sverige – Frankrike 5/9 2020

I den första omgången av Nations League grupp A möts Sverige – Frankrike och det är en minst sagt tuff uppgift för det svenska landslaget. Frankrike är regerande världsmästare och de flesta speltips på Sverige – Frankrike säger att Frankrike vinner. Det är det troliga då Frankrike har bättre spelare på alla positioner. Dessutom är det ju så att fördelen av hemmaplan är ytterst liten nu när matchen spelas utan publik.

Janne Andersson har en relativt stark trupp till sitt förfogande och vi bör ändå kunna ge Frankrike en tuff match. Med ett starkt försvar och snabba kontringar på Isak/Quaison finns ändå en viss chans att ta alla tre poäng tror vi.

Janne Andersson trupp mot Frankrike 5 sept 2020

Vi tycker att Janne har valt en bra trupp till matcherna mot Frankrike och Portgual. Den som saknas är Viktor Claesson som precis kommit tillbaka från skada och inte fått plats i truppen. Det är nog smart att vila Claesson ett tag till och hoppas att han kommer i form till fotbolls EM 2021 istället.

Här följer truppen till Nations League:

Målvakter:
Robin Olsen, Roma, Kristoffer Nordfeldt, Genclerbirligi, Karl-Johan Johnsson, Köpenhamn.


Backar:
Martin Olsson, Helsingborg, Mikael Lustig, AIK, Sebastian Holmen, Willem II, Pontus Jansson, Brentford, Filip Helander, Rangers, Pierre Bengtsson, Köpenhamn, Victor Nilson Lindelöf, Man United, Emil Kraft, Newcastle.
Mittfältare och anfallare:


Sebastian Larsson, AIK, Gustav Svensson, Seattle, Kristoffer Olsson, Krasnodar, Dejan Kulusevski, Juventus, Emil Forsberg, Leipzig, Ken Sema, Udinese, Albin Ekdal, Sampdoria, Marcus Berg, Krasnodar, Alexander Isak, Real Sociedad, Sebastian Andersson, Union Berlin, Robin Quaison, Mainz, Mattias Svanberg, Bologna.

Här hittar ni info om laguppställningar för Sverige och Frankrike den 5/9 2020.

Bästa odds Frankrike – Tyskland EM 2020

Här listar vi bästa odds på matchen Frankrike – Tyskland i EM 2020. Matchen spelas i Munchen 16 juni kl 21.00, den sänds av TV4 och via livestream på CMORE. Här är bästa odds på första matchen i den svåra Grupp F.

Frankrike - Tyskland i Fotbolls EM 2020

Bästa odds Frankrike – Tyskland i EM 2020

1. bästa odds 3,10 hos Bethard
X. bästa odds 3,45 hos Unibet
2. bästa odds 2,50 hos
Bethard

Att Tyskland är favoriter är ju helt rätt då matchen spelas i Munchen. Dock tycker vi att Frankrike är det bättre laget och att oddset på etta eller kryss är det klart intressantaste i denna matchen.

Skall man sätta vinstprocent på oddsen skulle fördelningen se ut så här:

1. 32% chans
X. 29% chans
2. 40% chans

Att det inte bli 100% totalt har att göra med att det är olika spelbolag som erbjuder oddsen och att de därför kan erbjuda högre odds på vissa utfall som gör att återbetalingen på en enskild match kan bli högre än insatserna.

Livestream på Frankrike – Tyskland hos Cmore

Då det är TV4 som har rättigheterna att visa matchen är det i Cmore som livestreamingen finns. Till skillnad från SVTPlay så kostar Cmore pengar. Men det kan ändå vara värt att teckna Cmore under EM för att slippa all reklam som TV4 visar. Det är förvisso lite reklam även i livestreamingen från Cmore, men inte alls lika mycket.

Sveriges matcher i EM 2020

Sverige spelar tre viktiga matcher i Sveriges EM grupp och dessa är:

15 juni Spanien – Sverige kl 21:00 i Bilbao
19 juni Sverige – Playoff B kl 15:00 i Dublin
24 juni Sverige – Polen kl 18:00 i Dublin

Det är ingen lätt grupp som Sverige fick, men vi har ändå goda chanser att nå åttondelsfinal i EM. Spanien bör vinna gruppen därefter är Sverige favorit att ta andraplatsen före Polen enligt oddsen.

Allt om Sveriges Grupp i fotbolls EM 2020

Här hittar ni all info om Sveriges grupp i fotbolls EM 2020. Vi spelar i Grupp E tillsammans med Spanien och Polen samt ett lag som kommer från Nations League kvalgrupp B.

Sveriges Grupp E i EM 2020

Grupp E består av: Spanien, Polen, Sverige samt ett av lagen Bosnien-Hercegovina, Nordirland, Slovakien eller Irland.

Vilket det sista laget i grupp E blir beror på ett Nations League kval som spelas i mars 2020. Men tittar man på världsrankingen så är Irland knappa favoriter att vinna gruppen föra Nordirland. Skulle de bli Irland är detta en klar nackdel för Sverige då matchen mot playoffvinnaren spelas i Dublin.

Första EM matchen spelas mot Spanien 15 juni

Var och när spelar Sverige sin första Em match? Jo, den spelas i Bilbao i norra Spanien den 15 juni kl 21.00 mot just Spanien. Det är alltså hemmafördel för Spanien. Då vi mötte dem även i EM kvalet så vet vi vad som väntar. Sverige var rejält utspelat på bortaplan och förlorade till slut med 3-0. Vi kan ana en liknande matchbild. Även om en del speltips på Spanien – Sverige i EM 2020 tycker att det bästa spelet är ett kryss så tror vi att Sverige förlorar. Läs mer om matchen direkt på fotbollem.se

Så går Sverige vidade från gruppspelet

Vad krävs för att Sverige skall gå vidare från gruppspelet i EM 2020? Jo, enklast är det att bli etta eller tvåa i gruppen. Då går vi vidare till åttondelsfinal. Men det är även så att de 4 av 6 bästa treorna går vidare. Därmed finns det goda chanser att nå en åttondelsfinal. Men skall man få en bra lottning så vill man bli sämst tvåa i gruppen.

Vi tror att Sverige har goda chanser att klara av att bli tvåa i fotbolls EM 2020 grupp E. Vi är bättre rankade än Polen och har ett jämnare lag än dem.