England och Frankrike favoriter i EM 2024


Bland de stjärnspäckade lagen som kommer att delta i EM 2024 finns det två storfavoriter – England och Frankrike. De har båda imponerat i EM kvalet och har med sina breda starka trupper goda chanser att vinna EM slutspelet 2024 i Tyskland.

England bästa odds 5.50 hos Unibet
Frankrike bästa odds 5.50 hos Betfair

England och Frankrike favoriter i EM 2024

England: Alltid svåra att möta

England är alltid svåra att möta och kanske är det deras dur efter finalförlusten mot Italien i förra EM slutspelet. Här är några skäl till varför England är bland de två storfavoriterna hos spelbolagen:

  1. Unga Talanger: England har en ny generation av talanger som har kommit fram, inklusive spelare som Jude Bellingham och Phil Foden. Dessa spelare har visat sin kapacitet internationellt och hjälp the Three Lions att nå nya höjder.
  2. Bred trupp: Truppen är välfylld med spelare som kan prestera på högsta nivån. Jordan Pickford, John Stones, Declan Rice och Harry Kane ger truppen stabilitet och kvalitet i alla led.
  3. Erfaren Ledning: Gareth Southgate, Englands tränare, har visat sin förmåga att leda laget till framgång, inklusive en semifinalplats i VM 2018 och final i EM 2020. Hans taktiska kunnande och förmåga att hantera unga spelare är en fördel.
Frankrike fotboll EM 2024

Frankrike: Med Mbappe i form

Frankrike är med sin imponerande trupp en stark utmanare till England i fotbolls EM 2024:

  1. Stjärnspäckad Trupp: Frankrike har en trupp full av världskända stjärnor som Kylian Mbappé, Antoine Griezmann och Raphael Varane. Och är Mbappe i form så kan man vinna alla matcher.
  2. Taktiskt Mästarlag: Under tränaren Didier Deschamps har Frankrike blivit ett taktiskt mästarlag. De är starka i försvar och farliga i kontringsspel.
  3. Brett Mittfält: Frankrike har ett brett mittfält med många alternativ. Det ger dem flexibilitet och möjlighet att anpassa sig till olika motståndare.
  4. Mästerskapserfarenhet: Som regerande världsmästare och före detta Europamästare har Frankrike erfarenhet av at vinna stora turneringar.

Både England och Frankrike betraktas som storfavoriter i EM 2024. Deras stjärnspäckade trupper, taktiska kompetens och mästerskapserfarenhet gör dem till de stora favoriterna hos svenska bettingsidor.

Speltips vinnare av EM 2024

Om vi ska våga oss på ett speltips på EM 2024 så tycker vi att England är det lag som imponerat mes i EM kvalet. Speciellt när man vann mot Italien med 3-1 så visade man att man är så bra man behöver vara för att vinna EM.