Bästa matcherna i gruppspelet i EM 2024


Det blir några riktigt heta matcher redan i gruppspelet i EM 2024 och dess ska vi titta lite extra på här på fotbollem.se. Vill man inte se alla matcher i EM går det bra att bara se de vi tipsar om som är de klart bästa i gruppspelet.

Bästa matcherna i gruppspelet i EM 2024

Bästa matcherna i EM 2024

EM startar den 14 juni och matcherna nedan spelas redan de första dagarna innan åttondelsfinalerna startar den 29 juni.

Spanien – Kroatien 15 juni

I grupp B den 15 juni kl 18:00 möts Spanien – Kroatien i Berlin. Här har vi EMs två spelskickligaste lag som möts redan i den första gruppspelsmatchen. Detta väntas bli en jämn match och här kommer troligtvis båda lagen vara nöjda med kryss då man inte vill riskera att tappa initiativet i gruppen. Övriga lag i gruppen är Italien och Albanien så minst ett riktigt bra lag kommer slås ut redan i gruppen.

Danmark – England

I grupp C den 20 juni kl 18:00 är det dags för nästa stormatch i EM slutspelet. Då möts Danmark – England  i Frankfurt. England är tillsammans med Frankrike hela EMs stora favoriter och ställs mot ett Danmark som är en outsider i EM. England har EMs bästa spelartrupp och i matchen mot Danmark kommer de att visa vad de går för. En jämn match som England bör vinna men Danmark har överraskat i mästerskap förut. Lite senare samma dag möts även Spanien – Italien vilket också är en av EMs intressantaste matcher.

Nederländerna – Frankrike

I grupp D kl 21:00 spelas ännu en bra match som skulle kunna vara en EM final. Då möts Nederländerna – Frankrike i Leipzig. Frankrike som tillsammans med England är favoriter till EM guldet får här sin första riktiga värdemätare. Nederländerna har ett bra lag som kan gå långt i EM om man får ihop gruppen. Dock är Frankrike favoriter här och vi tror att de kommer att besegra Holland i en av EMs kanske mest intressanta matcher.

Betta på EM matcherna

Vill man betta på EM matcherna så tycker vi att man bör välja något av dessa spelbolag som även har bra oddsbonusar.

Top 3 bettingsidor

  1. Bet365
  2. NoAccountBet
  3. Nordicbet