Tjäna pengar på transfer betting


Här tipsar vi om hur du kan tjäna pengar på Transfer betting d.v.s att betta på om en spelare byter klubb eller inte under transferfönstret.

Tjäna pengar på transfer betting

Vinna på transfer betting

Transferfönstret inom fotboll är en tid när klubbar runtom i världen försöker förstärka sina trupper med nya spelare. För oss fotbollsfans är detta en tid att följa rykten, spekulationer och läsa om officiella övergångar.

Men för de som har riktigt bra koll och är vana att gräva lite gräva djupare kan transfer betting, vara en intressant och kanske även lönsam strategi. Här är några speltips som vi använder oss av för att tjäna pengar på transfer betting.

Fokusera på rätt källor


Precis som med all annan typ av vadslagning, är det avgörande att göra ordentlig analys innan du satsar dina egna pengar. Följ nyheter, analysera rykten och ha koll på övergångsfönstrets datum. Detta ger dig en ökad förståelse för vilka övergångar som är mest sannolika.

Det är även viktigt att fokusera på rätt källor och det kan ta ett tag innan du hittar dem. Det kan även vara olika källor för olika ligor. Försök att hitta trovärdiga och pålitliga källor när du söker information om övergångsrykten. Använda tidigare erfarenheter om vilka som brukar ha rätt info.

Vill spelaren byta klubb?

För att vara framgångsrik inom transfer betting måste du ha en god förståelse för de klubbar och spelare du bettar på. Vad är klubbens behov? Är spelaren missnöjd med sin nuvarande situation? Har klubben tidigare varit aktiv under transferfönstret? Detta är frågor som du behöver ha svar på innan du lägger dina spel.

När du har samlat tillräckligt med information om spelaren och klubben ska du använda en oddsjämförelse för att jämföra oddsen som olika spelbolag erbjuder. Detta hjälper dig att hitta de bästa oddsen vilket leder till högre utbetalningar.

Sist men inte minst gäller det att ha tålamod. Transfer betting är en långsiktig strategi. Inte alla övergångsrykten blir sanning, och det kan ta tid innan du ser resultat. Var beredd på att investera tid och tålamod.

Det är vanligt att förhandlingar pågår under fotbolls EM och fotbolls VM men då är det ofta svårt att få fram information om hur förhandlingarna går.

Top 3 bettingsidor för transfer betting

Detta är våra tre favoritsidor för transfer betting. Här finns flest och bäst odds på spelarövergångar.

Top 3 bettingsidor

  1. Bet365
  2. Unibet
  3. Nordicbet
Kan man tjäna pengar på Transfer betting?

Ja, det finns en hel del pengar att tjäna om man ser till att hitta rätt källor och kan få informationen före spelbolagen.