Bästa odds Frankrike – Tyskland EM 2020


Här listar vi bästa odds på matchen Frankrike – Tyskland i EM 2020. Matchen spelas i Munchen 16 juni kl 21.00, den sänds av TV4 och via livestream på CMORE. Här är bästa odds på första matchen i den svåra Grupp F.

Frankrike - Tyskland i Fotbolls EM 2020

Bästa odds Frankrike – Tyskland i EM 2020

1. bästa odds 3,10 hos Bethard
X. bästa odds 3,45 hos Unibet
2. bästa odds 2,50 hos
Bethard

Att Tyskland är favoriter är ju helt rätt då matchen spelas i Munchen. Dock tycker vi att Frankrike är det bättre laget och att oddset på etta eller kryss är det klart intressantaste i denna matchen.

Skall man sätta vinstprocent på oddsen skulle fördelningen se ut så här:

1. 32% chans
X. 29% chans
2. 40% chans

Att det inte bli 100% totalt har att göra med att det är olika spelbolag som erbjuder oddsen och att de därför kan erbjuda högre odds på vissa utfall som gör att återbetalingen på en enskild match kan bli högre än insatserna.

Livestream på Frankrike – Tyskland hos Cmore

Då det är TV4 som har rättigheterna att visa matchen är det i Cmore som livestreamingen finns. Till skillnad från SVTPlay så kostar Cmore pengar. Men det kan ändå vara värt att teckna Cmore under EM för att slippa all reklam som TV4 visar. Det är förvisso lite reklam även i livestreamingen från Cmore, men inte alls lika mycket.

Sveriges matcher i EM 2020

Sverige spelar tre viktiga matcher i Sveriges EM grupp och dessa är:

15 juni Spanien – Sverige kl 21:00 i Bilbao
19 juni Sverige – Playoff B kl 15:00 i Dublin
24 juni Sverige – Polen kl 18:00 i Dublin

Det är ingen lätt grupp som Sverige fick, men vi har ändå goda chanser att nå åttondelsfinal i EM. Spanien bör vinna gruppen därefter är Sverige favorit att ta andraplatsen före Polen enligt oddsen.