Sveriges laguppställning mot Rumänien 15 nov 2019


Här hittar du Sveriges laguppställning mot Rumänien 15 nov 2019. Det blir en ganska väntad startelva i denna viktiga EM kvalmatch!

Laguppställning Rumänien – Sverige

Vad kan vi då förvänta oss när det gäller Sveriges laguppställning mot Rumänien i den viktiga kvalmatchen till EM 2020. Jo, vi är ganska säkra på att det blir följande startelva som Sverige spelar med:

Sveriges startelva mot Rumänien

MV: Olsen
HB: Lustig, MB: Granqvist, MB: Lindelöf VB: Bengtsson
VM: Larsson, CM: Ekdal, CM: Olsson, HM: Forsberg
FW: Quaison FW: Berg

Det är inte så mycket att säga om Janne Andersson val. En del vill givetvis se mer av Alexander Isak i EM kvalet men i matchen mot Rumänien handlar det inte om att göra många mål. Det handlar framförallt om att inte förlora. Då har Janne en trogen arbetshäst i form av Marcus Berg som jobbar stenhårt som anfallare.

Även Granqvist och Lindelöf är givna även om det finns lite tveksamheter kring Lindelöfs skador den senaste tiden. Vi tror dock att han är tillräckligt hel för att spela och då är han given i en svensk startelva.

På mittfältet finns det möjlighet att spela med Gustav Svensson men vi tror att han som vanligt hoppar in i andra halvlek.

Läser man några speltips på Sveriges match i EM kvalet mot Rumänien så tror många på en jämn match! Det tror även vi och hoppas att vi klarar minst oavgjort. Odds på matchen finns hos Unibet.

Förutsättningar för att nå EM 2020

Vilka är då förutsättningarna för att nå fotbolls EM 2020? Jo det handlar om att ta poäng mot Rumänien. Gör vi det väntar Färöarna hemma i sista matchen och det är en given svensk seger. Det enda som kan ställa till det för Sverige är om vi förlorar mot Rumänien. Då måste vi förlita oss till att redan EM klara Spanien vinner mot Rumänien i sista EM kvalmatchen.