Sverige – Frankrike i Nations League 5/9 2020


Sverige – Frankrike möts i Nations League den 5/9 2020 på Friends Arena. Matchen startar kl 20.45 och visas i TV4 samt via livestream av CMORE. Här hittar ni all viktig info om matchen.

Bäst bonus på matchen har Tipwin, med 100% upp till 1000 kr till nya spelare.

Sverige - Frankrike i Nations League 5/9 2020

Sverige – Frankrike 5/9 2020

I den första omgången av Nations League grupp A möts Sverige – Frankrike och det är en minst sagt tuff uppgift för det svenska landslaget. Frankrike är regerande världsmästare och de flesta speltips på Sverige – Frankrike säger att Frankrike vinner. Det är det troliga då Frankrike har bättre spelare på alla positioner. Dessutom är det ju så att fördelen av hemmaplan är ytterst liten nu när matchen spelas utan publik.

Janne Andersson har en relativt stark trupp till sitt förfogande och vi bör ändå kunna ge Frankrike en tuff match. Med ett starkt försvar och snabba kontringar på Isak/Quaison finns ändå en viss chans att ta alla tre poäng tror vi.

Janne Andersson trupp mot Frankrike 5 sept 2020

Vi tycker att Janne har valt en bra trupp till matcherna mot Frankrike och Portgual. Den som saknas är Viktor Claesson som precis kommit tillbaka från skada och inte fått plats i truppen. Det är nog smart att vila Claesson ett tag till och hoppas att han kommer i form till fotbolls EM 2021 istället.

Här följer truppen till Nations League:

Målvakter:
Robin Olsen, Roma, Kristoffer Nordfeldt, Genclerbirligi, Karl-Johan Johnsson, Köpenhamn.


Backar:
Martin Olsson, Helsingborg, Mikael Lustig, AIK, Sebastian Holmen, Willem II, Pontus Jansson, Brentford, Filip Helander, Rangers, Pierre Bengtsson, Köpenhamn, Victor Nilson Lindelöf, Man United, Emil Kraft, Newcastle.
Mittfältare och anfallare:


Sebastian Larsson, AIK, Gustav Svensson, Seattle, Kristoffer Olsson, Krasnodar, Dejan Kulusevski, Juventus, Emil Forsberg, Leipzig, Ken Sema, Udinese, Albin Ekdal, Sampdoria, Marcus Berg, Krasnodar, Alexander Isak, Real Sociedad, Sebastian Andersson, Union Berlin, Robin Quaison, Mainz, Mattias Svanberg, Bologna.

Här hittar ni info om laguppställningar för Sverige och Frankrike den 5/9 2020.