Speltips Spanien – Sverige 14/11 2021 – VM kval


Vi har ett speltips på Spanien – Sverige i VM kvalet den 14/11 2021. Detta är den sista matchen i kvalet och därefter väntar ett playoff i mars 2022 för att få med de sista lagen till VM i Qatar 2022.

Speltips Spanien - Sverige 14/11 2021 - VM kval

Spanien – Sverige 14/11 2021

Matchen Spanien – Sverige den 14 nov avslutar alltså VM kvalet. Ett kort men intensivt kval med totalt åtta matcher. Vi minns väl hur det första mötet slutade och då vann ju Sverige efter en fin insats med 2-1 hemma på Friends Arena. Nu väntar en helt annan uppgift som på pappret är mycket svårare.

Speltips Spanien – Sverige

Att möta Spanien på bortaplan är en helt annan uppgift än att spela mot dem på hemmaplan. De kommer ha ett massivt bollinnehav. Ungefär som vi så i fotbolls EM 2021 när Sverige blev totalt utspelade. Men det viktiga från det mötet var att vi tog med oss en poäng då matchen slutade 0-0.

Nu kommer Spanien att vara lite mer försiktiga då firma Isak/Kulusevski har en enorm speed och kan ställa om blixtsnabbt. Därför tror vi inte riktigt på samma scenario. Ett lite mer defensivt inriktat Spanien kommer tyvärr ge Sverige ännu färre chanser. men i gengäld så skapar Spanien lite mindre tror vi. Därmed är det bäddat för en ny 0-0 match. Det blir även vårt speltips!

Speltips: Spanien – Sverige slutar 0-0 ett X

Betta på matchen

För alla oss som gillar att betta finns det ett bra spelbolag vi vill tipsa om och det är Tipwin. Här får alla nya spelare 100% upp till 1000 kr i bonus. Bonus och insättning ska omsättas 5 gånger till lägsta oddset 1.80. De har en svensk spellicens och är pålitliga. Ett bra tips för den som vill betta på den sista VM kvalmatchen mellan Spanien och Sverige.

Till Tipwin