Spela tryggt och säkert hos spelbolag med spellicens


Det är viktigt att man väljer att spela hos spelbolag med spellicens i Sverige. Alla dessa spelbolag som har licens har en lång rad regler att följa som gör det det bättre för oss som spelar på sport. Alla de spelbolagen som har en spellicens i Sverige står under Spelinspektionens kontroll. Det betyder att om de inte sköter sig blir de av med sin licens!

Att spela på sport och hästar i Sverige innebär inte längre att man måste spela hos Svenska Spel eller ATG. Nu har monopolet fallit och spellicenser är på plats. Detta gör det möjligt för oss som spelar att välja nya intressanta spelbolag där oddsen är bättre och därmed ger större vinster.

Bonusar hos spelbolag med licens

Det finns mängder med bra bettingsidor som går igenom bonusar hos spelbolag med licens. Betsmart.se listar alla spelbolag i Sverige som sökt och fått spellicens. Här ser man snabbt och enkelt vilka spelbolag man kan välja på samt vilken bonus man får som spelare. Man kan med fördel spela på flera spelbolag och med flera bonusar samtidigt.

En annan bra sida är Travbonusarna.se som fokuserar på de bonusar man får om man vill spela på trav. En del spelbolag har exklusiva bonusar som bara gäller på trav och galopp. Dessa bonusar hittar du där på ett lätt och överskådligt sätt.

Spela där oddset är högst

Att använda oddsbonusar och freebet är viktigt men att välja att spela där oddset är högst är ännu viktigare. Att välja att lägga sina spel hos det spelbolag som har högst odds på sitt spel är en långsiktigt vinnande strategi. Det är så vinnande spelare gör och det är en viktig del i att kunna vinna pengar på sportsbetting. Även möjligheten att kunna köpa och sälja odds hos oddsbörsen Betfair är ett sätt att kunna vinna pengar långsiktigt.