Kommer Zlatan spela EM i Fotboll?


Det är många som undrar detta: Kommer Zlatan spela EM i Fotboll? Förbundskapten Janne Andersson har svarat kryptiskt på frågan när den har kommit upp. Men hur troligt är det att Zlatan vill spela ett sista mästerskap? Han blir inte yngre men presterar fortfarande på den absoluta världstoppen.

En fingervisning om hur det blir får vi veta inför matcherna mot Georgien i VM-kvalet den 25 mars och Kosovomatchen den 28 mars 2021. Detta är de sista två landskamperna innan sommarens stora EM mästerskap.

Kommer Zlatan spela EM i Fotboll?

Betta på att Zlatan spelar i EM

Går det att betta på om Zlatan spelar i Fotbolls EM. Svaret är ja och det är hos Unibet du just nu hittar oddset på om Zlatan kommer med i Sveriges EM-Trupp

  • Unibet ger dig just nu 1,72 i odds på att Zlatan tas ut i EM-Truppen vilket får ses som ganska lågt. En stor sannolikhet att vi återigen får se Zlatan i landslaget.

Den 16 mars kommer Janne Andersson att meddela truppen till VM-kvalet och finns Zlatan med i denna trupp så är chansen mycket stor att han spelar i EM2021.

Spela på EM hos Unibet

Unibet har ett mycket stort utbud redan nu när du vill spela på EM. Inte bara att Zlatan kommer spela i Em utan du kan få vinnarodds på hela turneringen. Spela på bästa målskytt med mera. Det finns även odds redan nu på Sveriges matcher i EM.

Sverige spelar tre gruppspelsmatcher enligt följande schema:

14 juni Spanien – Sverige kl 20.45 spelas på Estadio San Mamés (Spanien)
18 juni Sverige – Slovakien kl 15.00
spelas på Aviva Stadium (Irland)
23 juni Sverige – Polen kl 18.00
spelas på Aviva Stadium (Irland)

Nya kunder till Unibet får just nu 100 kr i välkomstbonus. Du kan själv välja om du vill ta bonusen på sport, casino eller poker. Oavsett så är bonusen max 100 kr pga regeringens restriktioner pga corona. Detta beräknas gälla ända fram till den 30 juni 2021. Till Unibet och välj bonus