Betta på skyttekung i EM 2024


Här går vi igenom hur du bör betta på skyttekung i EM 2024. Detta är ett av EM’s mest intressanta spel och det finns enligt oss på fotbollem.se endast ett fåtal spelare som kan vinna skytteligan i EM.

Betta på skyttekung i EM 2024

Romelu Lukaku

Romelu Lukaku var den överlägset bästa målskytten i EM kvalet under 2023. Han gjorde 14 mål på 8 matcher och i hans fall innebar detta ett mål var 43:e minut i kvalet. Helt otroligt bra facit. Lukaku är Belgiens givna målskytt och till skillnad från de andra kandidaterna så är det han som gör målen. En sak till som talar för honom är att Belgien fick en mycket enkelt grupp med lag som Rumänien och Slovakien vilket gör att han är vår favorit vinna EMs skytteliga!

Kylian Mbappe

Kylian Mbappe är enligt oss den bästa fotbollsspelaren i världen. Han är även den spelare som gjorde flest mål i VM 2022. I EM kvalet visade han klass genom att göra 9 mål på 8 matcher och han är Frankrikes självklara målskytt. Men till skillnad från Belgien och Lukaku så har Frankrike många offensiva spelare och Mbappe kommer inte göra alla målen. Dessutom har Frankrike en tuff grupp där det kommer vara svårt för Mbappe att göra många mål.

Harry Kane

Harry Kane är en annan stor kandidat till att vinna EMs skytteliga. I EM kvalet gjorde han 8 mål på 8 matcher och det är ju inte dåligt men det ska tilläggas att varav fyra av dessa mål var straffar. England har en lätt grupp och det talar för att det kan bli många mål i gruppspelet. Men precis som i Frankrikes fall så har England har flera andra offensiva spelare i laget som ex Sterling, Saka och Foden så det är inte ens säkert att Kane blir Englands bästa målskytt i turneringen.

Christiano Ronaldo

Christiano Ronaldo är den sista stora kandidaten som enligt oss har chansen att vinna skytteliga titeln i årets EM slutspel. Han gjorde 10 mål på 9 matcher i EM kvalet under 2023. Förra EM vann Ronaldo skytteligan med sina 5 mål så han har en titel att försvara här. Men han är fyra år äldre nu och inte lika bra som han var då om vi ska vara ärliga. Men det som ändå talar för honom är att Portugal har en väldigt enkel grupp och han kan göra många mål redan i gruppspelet.

EM inleds den 14 juni kl 21.00 med matchen Tyskland – Skottland

Speltips skyttekung i EM 2024

Ska vi titta lite på oddsen så är det ganska jämnt mellan dessa fyra kandidater. Alla har faktiskt intressanta odds och formen samt träningsmatcherna inför EM kan avgöra vilken av dessa spelare man ska spela på som bästa målskytt i EM. Även deras motstånd i gruppen kan vara intressant att analysera för att kunna göra ett bra bet.

Speltips: Med den information vi har just nu så är det bästa spelet Romelu Lukaku att bli skyttekung i EM 2024. Han var bästa målskytt i EM kvalet och han är Belgiens givna målskytt samt att laget ser bra ut och att de har en enkel grupp. Det är mycket som tar för honom anser vi!

Bra bettingbonusar för den som vill spela på EM hittar ni på Betsmart.se.