Bästa odds på Sverige – Belgien i EM kvalet


Här hittar ni bästa odds på Sverige – Belgien i EM kvalet den 24 mars 2023. Returmatchen Belgien – Sverige spelas den 16 oktober 2023. Öka dina vinstchanser genom att spela på det bästa oddset.

Bästa odds på Sverige - Belgien

Bästa odds på Sverige – Belgien

Speltipssidan hittar ni direkt in på matchen Sverige – Belgien och kan där se oddsen hos samtliga spelbolag med svensk licens. Detta är en tjänst från Oddspedia som Speltipssidan har anpassat för att enbart visa de spelbolag som har rätt att erbjuda odds till svensk spelare.

Att Belgien spelas till ca 2 ggr pengarna hos Bet365 tycker vi är ett bra odds. Även om inte Belgien lyckades i VM så har de ett mycket bra lag med spelare som Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku och Thibaut  Courtois. Sverige har inte spelat bra fotboll på länge och i Nations League 2022 var spelet stundtals riktigt dåligt. Vi får hoppas att Isak, Kulusevski och Forsberg har bra form i EM kvalet om det skall bli något EM i fotboll 2024.

Speltips

Om man ska våga sig på ett speltips på Sverige – Belgien så är det så att man måste ta alla fakta i beaktande. Sverige har spelet dåligt en längre tid och formen är tveksam på flera nyckelspelare. Dock har vi fördelen av hemmaplan och den ska inte underskattas.

Belgien har ett dåligt VM slutspel att ta revansch för och det kan bli Sverige som får ta mycket av den smällen. Här finns bra spelare på alla positioner och vi gissar att motivationen är stark i det Belgiska laget att visa upp ett bättre spel än vad de gjorde i VM. Således blir vårt speltips på Sverige – Belgien följande:

Speltips: Vi tycker att nästan allt talar för Belgien och anser det vara spelbart ned till odds på ca 1.75 ggr pengarna!

Speltips på fotboll

Spela där oddset är högst

För alla som håller på med sportsbetting så är det viktigt att spela där oddset är högst. Skillnaden i odds mellan spelbolag innebär större vinster och det är det som gör vissa spelare till vinnare i längden. Därför är det viktigt. Vi tar ett tydligt exempel:

Spelare A – Spelar där oddset är högst
Tottenham – Arsenal 1 Förlust till oddset 2.05 hos Unibet
Man Utd – Chelsea 1 Vinst till oddset 2.05 hos Bet365

Spelare B – Spelar enbart hos Unibet
Tottenham – Arsenal 1 Förlust till oddset 2.05 hos Unibet
Man Utd – Chelsea 1 Vinst till oddset 1.95 hos Unibet

Spelare A är plus på sitt totala spelkonto och Spelare B är back. Enbart genom att välja bästa oddset. Det är detta som är skillnaden mellan vinnare och förlorare på sportsbetting!

Mer info om EM i Tyskland hittar ni direkt på vår startsida!

✅ När möts Sverige och Belgien i EM kvalet?

Sverige – Belgien möts i EM kvalet den 24 mars 2023. Returmatchen Belgien – Sverige spelas den 16 oktober 2023