Sveriges spelschema i fotbolls vm 2018

Här går vi igenom Sveriges spelschema i fotbolls vm 2018. Med de tre första matcherna som förhoppningsvis skall ta oss till åttondelsfinal. I Sverige grupp finns Tyskland, Mexiko och Sydkorea.

Sveriges spelschema i fotbolls vm 2018

Sveriges Spelschema VM 2018

2018-06-18 15:00 Sverige – Sydkorea (Nishny Novgorod)
2018-06-23 18:00 Tyskland – Sverige (Sotji)
2018-06-27 19:00 Mexico – Sverige (Jekaterinenburg)

Sverige – Sydkorea

Sverige inleder alltså sitt VM spel med match mot Sydkorea den 18 juni på Nizjnij Novgorod-stadion. Det är den enklaste matchen i gruppen och en tacksam start. Allt behöver inte vara perfekt utan vi får en match att spela ihop oss inför de riktigt tuffa matcherna. I Sydkorea finns en riktigt bra spelare och det är Tottenhams Heung Min Son men han är väldigt beroende av sina lagkamrater. Vi tror att Sverige vinner den inledande matchen som ändå kommer vara jämnare än vad många experter tror.

Tyskland – Sverige

Andra matchen är nog så viktig och kan Mexiko eller Sverige ta poäng mot Tyskland så skulle det kunna vara det som avgör vem som blir tvåa i gruppen. Tyskland är favoriter att vinna hela VM så det troliga är att det vinner denna matchen. Sverige har dock visat förut att man kan utmana de bästa lagen så Tyskland får se upp.

Mexiko – Sverige

Det troliga är att det är matchen mot Mexiko som avgör gruppen. En gissning är att båda lagen står på tre poäng inför matchen och då kan det vara målskillnad som avgör vid ett oavgjort resultat. Utgångstipset är kryss och förhoppningsvis räcker det för att ta sig vidare till åttondelsfinal.

Därefter väntar som vanligt åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final. Skulle Sverige klara av att nå hela vägen till VM guld så vore det en otrolig bedrift. Tror du på det så får du hela 150 ggr pengarna i odds på det hos Coolbet. Satsar du 100 kr ooch Sverige vinner VM guld så får du alltså ut 15.000 kr.

Till Coolbet

Läs mer om matcherna på Fotbollvm2018.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *