Sverige – Ryssland 28 mars 2020

Sverige genrepar inför sommarens Fotbolls EM med matchen Sverige – Ryssland den 28 mars på Friends Arena. Detta är den första av två landskamper som Janne Andersson har på sig innan det verkliga allvaret i EM börjar i juni. Den andra matchen spelas borta på Cypern den 31 mars. Vi ger dig speltips på matchen och laguppställning.

Speltips Sverige – Ryssland 28 mars 2020

Sverige lottades nyligen in i A-divisionen i Nations League och spelar nu i samma liga som storheter som Frankrike, Portugal och Kroatien. Sveriges världsranking blir bara bättre och bättre och är för närvarande på 17 plats i världen! I denna matchen mot Ryssland väntas Janne testa en del spelare för att se om de är av EM-kaliber. Samtidigt som han vill spela ihop laget inför EM så många av skrällarna i truppen lär utebli. Vi tror på ett starkt lag mot Ryssland för att senare mot Cypern testa en del nya ansikten.
Ryssland som för närvarande ligger på plats 38 i FIFA rankingen är underdogs i matchen mot Sverige. Framförallt pga att Sverige spelar på hemmaplan och att Ryssland hade det svårt i förra Nations League spelet mot Sverige på hemma plan där Sverige vann med 2-0. Detta avgjorde hela slutspelet vilket gjorde att Sverige tog steget upp till A-Divisionen. Ryssland är dock ett lag som kommer spela i sommarens Fotbolls EM i grupp B tillsammans med Belgien, Finland och Danmark. Det är nog därför som Sverige passar så bra i motstånd för ryssarna. Här ser du alla grupper i EM

Sverige - Ryssland 28 mars 2020

Sveriges startelva mot Ryssland

Vi tror som sagt att Janne Andersson lirar den starkast möjliga elvan i genrepet mot Ryssland. Dessa elva herar får förtroendet:

Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Mittfält: Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Anfall: Isak, Quaison

Bästa odds på Sverige – Ryssland 28 mars 2020

Då matchen är en bit bort så får vi hänvisa till denna oddsjämförelse för att få bästa odds på Sverige mot Ryssland.